Zakelijk bestellen? Maak eerst een account aan! Klik HIER voor het maken van een account

IJsfonteinen kopen

Staat er een speciale gelegenheid op de planning en wil je ijsfonteinen kopen? Goede keuze! Dit maakt een verjaardag, bruiloft of andere feestelijke gelegenheid echt compleet. Of je nu op zoek bent naar een ijsfontein in het zilver of met een cijfer, in het ruime assortiment van Daily Style slaag je gegarandeerd.

IJsfontein Happy Birthday
Verpakt per 1 stuk
IJsfontein Zilver (3st)
Verpakt per 3 stuks
Niet op voorraad IJsfontein Goud

IJsfonteinen kopen als perfecte aanvulling op een taart

Gaat een vriend(in) binnenkort trouwen? Of is je zoon of dochter aankomende maand jarig? In beide gevallen is het leuk om ijsfonteinen te kopen. Zo maak jij de taart nog spectaculairder! De ijsfontein in het zilver is per drie stuks verpakt en heeft een brandtijd van 45 seconden. Voor een verjaardag is het extra leuk om de leeftijd van de jarige op de taart te laten zien, nietwaar? In onze webshop vind je daarom voor elk cijfer een vrolijke ijsfontein met een cijferembleem.

Maak er een feestje van en bestel je producten online

Weet je precies met welke producten jij jouw taart extra opfleurt? Kies dan voor gemak en bestel je favoriete ijsfonteinen eenvoudig online. Je rekent altijd af met een van de veilige betaalmethoden en hierna heb je je bestelling binnen twee à drie werkdagen in huis. Heb je een vraag over het kopen van ijsfonteinen? Of is er een andere reden waarom je een van onze medewerkers wilt spreken? Bel dan naar 020 6671921.

© 2015 - 2024 | Daily Style Algemene voorwaarden Privacy policy