Zakelijk bestellen? Maak eerst een account aan! Klik HIER voor het maken van een account

Taartset

Wil je een taartset bestellen om een bruidstaart stijlvol aan te snijden? Dan zit je in de webshop van Daily Style goed! Hier schaf je voor een lage prijs een taartmes en taartschep van roestvrijstaal aan. Voor het aansnijden van de bruidstaart heb je natuurlijk een taartset nodig, daarom mag deze niet ontbreken tijdens je bruiloft. Bekijk het assortiment online en kies een taartset die perfect bij je bruiloft past.

Taartset 'Laura'
Verpakt per 1 paar

De bruidstaart stijlvol aansnijden met een taartset

Een taartset van Daily Style bestaat uit een mes en een taartschep. Om het mes en om de taartschep zit een leuke versiering. Perfect om jouw bruiloft compleet te maken! Want wat is een bruiloft zonder taart? Elkaar het eerste hapje geven om het jawoord te vieren. In ons ruime assortiment vind je verschillende sets, die je eenvoudig online bestelt. Heb je een set gevonden die perfect is voor je bruiloft? Plaats het product in je winkelwagen, vul je gegevens in en betaal met een van de veilige betaalmethoden. In drie simpele stappen heb je een set naar keuze besteld!

Bestel eenvoudig alle artikelen voor je bruiloft

Wist je dat we ook andere artikelen voor je bruiloft hebben? Denk aan corsages, boeketten, maar ook versiering en trouwkaarten. Zo slaag je voor alle benodigdheden voor je bruiloft in één webshop! Ideaal, toch? Heb je nog vragen of wil je meer weten over een specifiek product? Bel dan naar 020 6671921 en kom in contact met een van onze medewerkers.

© 2015 - 2024 | Daily Style Algemene voorwaarden Privacy policy