Zakelijk bestellen? Maak eerst een account aan! Klik HIER voor het maken van een account

Cake topper

Met een cake topper maak jij de taart voor je bruiloft, verjaardag of andere gebeurtenis extra feestelijk. Daily Style heeft genoeg voorwerpen, waardoor jouw dag nóg leuker wordt. Met een cake topper kies je voor een prachtige afwerking, waardoor de taart vele malen lekkerder zal smaken.

Maak je taart af met een cake topper

Een cadeau zonder verpakking, een kinderfeestje zonder slingers of een bruiloft zonder taart. Allemaal voorbeelden van zaken die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Datzelfde geldt voor een topper op een cake. Op een speelse, maar stijlvolle manier, laat je in een oogopslag zien wat de reden voor het feest is. Ben je op zoek naar een cake topper of taart topper voor een verjaardag? Kies dan om de topper ‘happy birthday’ op de taart te zetten en maak het feest compleet. Zet mini folieballonnen op de taart en geef aan wat de leeftijd van de jarige is. Pak dit jaar eens extra uit met een van onze attributen zoals een ijsfontein.

Mini Folieballon Caketopper Zilver Cijfer 1
Verpakt per 1 stuk
Mini Folieballon Caketopper Zilver Cijfer 6
Verpakt per 1 stuk
Glitter Cake Topper 'Happy Birthday' Zilver
Verpakt per 1 stuk

Vier je bruiloft in stijl

Nadat het ja-woord gegeven is, is het natuurlijk tijd voor taart. Je hebt voor die gelegenheid natuurlijk de smaakvolste taart laten maken. Maar je kunt het lekkers ook mooier maken. Kies naast versiering voor een verjaardag ook voor een cake topper voor een bruiloft. Zet een beeldje van een gelukkig echtpaar op de taart en weerspiegel op een prachtige manier de liefde waar de mooie dag om draait. Vier je bruiloft in stijl en maak het feest compleet. Of je nu kiest voor een cake topper, accessoires zoekt om de receptie nog stijlvoller te maken of andere artikelen voor een bruiloft: met onze hulp maak jij ze mooiste dag nog mooier.

Bestel al je benodigdheden eenvoudig online

Wil jij je cake topper voor de taart van je verjaardag of bruiloft snel en eenvoudig in huis halen? Bestel dan alles wat je nodig hebt via onze webshop. Wanneer je vandaag je producten aanschaft, heb je je bestelling al binnen 2 à 3 dagen in huis. Daarnaast is het mogelijk om iedere dag van de week langs te komen in een van onze winkels in Amsterdam of in onze winkel in Almere. Heb je nog vragen over de cake topper voor jouw taart? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020 6671921.

© 2015 - 2024 | Daily Style Algemene voorwaarden Privacy policy