Zakelijk bestellen? Maak eerst een account aan! Klik HIER voor het maken van een account

Cadeaulinten

Cadeaulinten mogen natuurlijk niet ontbreken op je ingepakte cadeautje. Bij Daily Style vind je linten in de mooiste kleuren! Kies voor cadeaulinten in blauw, groen, rood en geel. In onze webshop en in onze vestigingen kun je deze linten tegen verrassend lage prijzen kopen!

Klos Krullint Zwart 5mm
Verpakt per 91m
Klos Krullint Parelmoer Blauw 5mm
Verpakt per 91m
Klos Krullint Rood 5mm
Verpakt per 91m
Klos Krullint Glossy Zilver 5mm
Verpakt per 91m

Werk je cadeaus mooi af met cadeaulinten

Met de cadeaulinten van Daily Style kun je de mooiste pakjes inpakken! Creëer een uniek cadeau door te kiezen voor de leukste geschenkjes van Daily Style. Vervolgens pak je deze in en gebruik je een mooi cadeaulint als finishing touch. Maak zelf bedankjes met behulp van de zakjes, lintjes en strikjes in ons assortiment. Wij hebben daarnaast een groot aanbod snoepgoed, kaarsjes en zeepjes. Door te combineren geef je iedereen een uniek cadeautje mee! Je kunt bij ons kiezen voor verschillende soorten linten, zoals:

  • Satijnlint in verschillende breedtes en kleuren
  • Krullint of cadeaudraad in mooie kleuren
  • Organzalint

Een cadeaulint laat zien dat je extra aandacht hebt besteed

Met een cadeaulint laat je zien dat je extra aandacht aan het cadeautje hebt besteed. Je kunt het lintje ook afstemmen op het type cadeau. Is het voor een geboorte van een jongen bijvoorbeeld? Dan kies je voor een mooi blauw lintje. Daily Style heeft veel verschillende soorten cadeaulinten in het assortiment. Bestel deze direct online in de webshop of in een van de winkels. Voor vragen over de linten neem je telefonisch contact met ons op via 020 6671921.

 

© 2015 - 2024 | Daily Style Algemene voorwaarden Privacy policy