Zakelijk bestellen? Maak eerst een account aan! Klik HIER voor het maken van een account

Cadeaudozen

Bij Daily Style hebben wij cadeaudozen voor iedere feestelijke gebeurtenis. Een verrassing wordt nog specialer met een mooie verpakking. Met onze cadeaudoosjes weet je zeker dat de ontvanger het cadeau nog feestelijker uitpakt. Vergeet gekreukt inpakpapier dat slordig vastgemaakt wordt met plakbank. Want hoewel het natuurlijk om de inhoud gaat, is de buitenkant net zo belangrijk. Het oog wil natuurlijk ook wat. Maak het verlangen nog groter en creëer een spannend moment met een van onze cadeaudoosjes.

Cadeaudozen in verschillende kleuren en maten

Daily Style is gespecialiseerd in cadeautjes en dus bieden we je een mooie cadeaudoos om zelf te vullen met allerlei leuke spulletjes die je bestelt in onze webshop of koopt in de winkel. Deze cadeaudozen zijn er in verschillende kleuren en formaten. Ook kun je een kant-en-klare cadeaudoos bestellen, bijvoorbeeld om iemand te feliciteren met een geboorte. Deze cadeaudoosjes zijn door ons gevuld en mooi afgewerkt, zodat je altijd een goede indruk achterlaat. Of het nu een verjaardag, communie, een geboorte of een diploma-uitreiking is; er is altijd wel iets te vieren. Een mooi cadeau verdient een mooie verpakking. Dat weten wij als geen ander. Daarom bieden we je veel keuze uit verschillende cadeaudoosjes.

Van alles te verpakken

Met een cadeaudoos van Daily Style kun je van alles verpakken. Wil je chocolaatjes verpakken of een klein cadeautje? Je vindt bij ons zowel vouwdozen als kubusdozen met deksel. Je kunt deze cadeaudozen direct in ons webshop bestellen. Je bent natuurlijk ook welkom in een van onze winkels in Amsterdam of Almere. Voor vragen over een cadeaudoos neem je telefonisch contact met ons op via 020 6671921.

 

© 2015 - 2024 | Daily Style Algemene voorwaarden Privacy policy