Zakelijk bestellen? Maak eerst een account aan! Klik HIER voor het maken van een account

Bedankjes in de vorm van zeep

Wil je graag bedankjes, zoals een mooi stukje zeep, geven aan mensen die te gast zijn geweest op jouw verjaardag, bruiloft of babyshower? Dan ga je naar de webshop van Daily Style. Het is leuk om een bedankje te sturen, maar dit hoeft zeker niet duur te zijn. Bij ons ben je dan ook altijd verzekerd van een scherpe prijs.

Originele bedankjes: mooie en heerlijk ruikende stukjes zeep

Vind je zeep leuke bedankjes? Bij Daily Style heb je keuze uit veel verschillende soorten zeepjes. Zo hebben we leuke zeepjes in rozenvorm in het rood, wit en groen. Of kies voor een zeepje in de vorm van een badeendje! Extra leuk als bedankje voor mensen die bijvoorbeeld bij je op kraamvisite zijn geweest. Wil je er zelf nog een leuk pakketje van maken? Dan kun je bij ons ook terecht voor verschillende attributen om je bedankje mee in te pakken. Zo maak je het meteen persoonlijker.

Kijk ook eens naar onze koopjeshoek

Als je op zoek bent naar bedankjes, zoals zeep, voor een nóg scherpere prijs, dan kun je terecht in onze koopjeshoek. Ook hier vind je leuke, originele bedankjes die je online kunt bestellen. Houd het ook regelmatig in de gaten, want we updaten deze koopjeshoek van tijd tot tijd! Heb je een keuze kunnen maken? Dan kun je veilig online afrekenen en worden je producten binnen enkele werkdagen bij je thuisbezorgd! Heb je nog vragen over onze levering of producten, neem dan contact met ons op door te bellen naar 020 6671921.

© 2015 - 2024 | Daily Style Algemene voorwaarden Privacy policy