Zakelijk bestellen? Maak eerst een account aan! Klik HIER voor het maken van een account

Vier je verjaardag met Bumba

Met de vrolijke artikelen van Bumba maak je de verjaardag van je zoon of dochter pas écht een feest. Daily Style heeft de slingers, ballonnen en feesthoedjes van Bumba waardoor het kinderfeestje goed van start gaat! Haal de feestartikelen van Bumba en zijn vrolijke vriendjes Bumbalu, Pantoef en Kiwi in huis en maak er een onvergetelijke verjaardag van.

Folie Ballon Bumba
Verpakt per 1 stuk
Tafelkleed Bumba
130x180cm
Bekers Bumba
Verpakt per 8 stuks

Bumba maakt de verjaardag van je kind compleet

Bij een kinderfeestje horen vrolijke versieringen in het thema van je kind zijn of haar favoriete figuur: Bumba de grappige clown. Met de kleurrijke en grappige afbeeldingen van Bumba, zorg je zeker voor een knallend feest vol plezier voor de kleintjes. Doordat wij alle benodigdheden hebben voor een kinderfeestje, schaf je alles eenvoudig op één plaats aan. Van een Bumba tafelkleed tot Bumba uitnodiging en van opvallende Bumba slingers tot gekleurd wegwerpservice. Zorg voor een glimlach op de gezichtjes van de jongens en meisjes en maak elke verjaardag compleet met Bumba en zijn vriendjes. Dat wordt een feestje om nooit meer te vergeten!

Bestel je producten eenvoudig online

Heb je de slingers en andere versiering van Bumba gevonden voor het feest van je zoon of dochter? Dan bestel je alle benodigdheden eenvoudig in de webshop van Daily Style! Wil je de slingers, bekers én het tafelkleed van de vrolijke Bumba aanschaffen voor de verjaardag die binnenkort op de planning staat? Geen probleem. Binnen 2 à 3 dagen heb je je bestelling al in huis en kan het feest met Bumba beginnen! Uiteraard vind je in ons assortiment ook feestversiering in andere thema’s, zoals Woezel en Pip, Minions, Peppa Pig, L.O.L. en Mickey Mouse. Zo vind je voor elk kind wel de perfecte versiering voor een feest! Heb je toch nog vragen over ons ruime assortiment of over je bestelling? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Dit kan via het nummer 020 6671921. Onze behulpzame medewerkers helpen je graag verder.

© 2015 - 2024 | Daily Style Algemene voorwaarden Privacy policy