Zakelijk bestellen? Maak eerst een account aan! Klik HIER voor het maken van een account

Peppa Pig verjaardag

Dankzij feestartikelenspeciaalzaak Daily Style organiseer je een groot feest voor je kind met de leukste Peppa Pig versiering. Met de toffe feestbenodigdheden van het lieve varkentje zorg je voor een fijne sfeer tijdens de feestelijke gebeurtenis van je kind. Kies voor Peppa Pig als thema op de verjaardag van je zoon of dochter en maak er gegarandeerd een groot feest van.

Borden Peppa Pig Confetti 18cm (8st)
Verpakt per 8 stuks
Bekers Peppa Pig Confetti (8st)
Verpakt per 8 stuks
Uitdeelzakjes Peppa Pig (8st)
Verpakt per 8 stuks

Met Peppa Pig versiering beleeft je kind de beste verjaardag ooit

Samen met Peppa Pig en haar familie maken jullie er tijdens de verjaardag van je zoon of dochter een groot themafeest van. De lieve varkentjes op versiering zorgen voor een onvergetelijk dag, helemaal in het thema van dit leuke figuurtje. Versier de tafel met een leuk tafelkleed met Peppa Pig op, serveer de drankje in leuke bekertjes met het varkentje op en serveer de lekkere verjaardagstaart op webwerpservies van Peppa Pig. Kan jij je al de blije gezichtjes van de kinderen voorstellen bij deze leuke Peppa Pig versiering?

Bestel eenvoudig je feestartikelen online

Is jouw kind groot fan van Peppa Pig? Dan ben je bij Daily Style aan het juiste adres. Haal alles van het lieve vrolijk varkentje in huis en verras jouw kind! Bestellen doe je eenvoudig online via onze webshop. Binnen 2 à 3 werkdagen heb je de producten al in huis en vanaf € 75,- is de verzending zelfs gratis. Of heb je nog vragen? Als je belt naar 020 6671921 vertellen wij je alles over de mooiste Peppa Pig versiering voor de leukste verjaardag voor je zoon of dochter!

© 2015 - 2024 | Daily Style Algemene voorwaarden Privacy policy