Zakelijk bestellen? Maak eerst een account aan! Klik HIER voor het maken van een account

Wegwerpservies goud

Kies voor een wegwerpservies van goud en maak er een sprankelend feest van. Oud & nieuw, een verjaardag, gouden jubileum of een kinderfeestje. Daily Style zorgt dat het een fantastisch feest wordt. Van gouden wegwerp bordjes tot bestek en zelfs tafelkleden. Al het wegwerpservies dat van goud is, vind je in onze webshop en winkels.

Dienblad Vierkant 5st. Goud
Verpakt per 5 stuks
Schotel Karton Goud
Verpakt per 20 stuks

Het feest is pas compleet met wegwerpservies van goud

Goud is waardevol, populair en machtig. Juist om die reden hebben wij ervoor gekozen om ons wegwerpservies van goud te laten maken. Kom eenvoudiger in warme sferen en voel je als een koning te rijk. Dankzij gouden wegwerpservies, zoals wegwerp bordjes, bestek en zelfs vormpjes voor cupcakes, ga je voor een dag vol glamour. Maak het feest dit jaar extra compleet en maak er een schitterende herinnering van.

Ga voor goud (of zilver)

Smelt jij bij het zien van een wegwerpservies van goud? Dat is goed te begrijpen. De aantrekkingskracht die de kleur heeft, brengt menig hoofd op hol. Ben je toch op zoek naar andere kleuren? Ook dan hebben wij het wegwerpservies dat in jouw situatie past. Blijf op de sierlijke tour en kies naast gouden wegwerpservies ook voor de zilveren variant. Eet, drink en serveer in stijl, zonder aan de afwas te hoeven denken. Bekijk het volledige aanbod van gouden of zilveren wegwerp bordjes, bestek of servetten online en kies voor het stevige en degelijke wegwerpservies waar je naar op zoek bent.

Binnen enkele werkdagen je bestelling in huis

Zorg voor een feest met een gouden rand en kies voor ons sprankelend wegwerpservies. Plaats je bestelling online en ontvang je wegwerpservies van goud binnen 2 à 3 werkdagen al in huis. Laat het feest beginnen en geniet in stijl. Heb je nog vragen over onze gouden wegwerp bordjes, bestek of al onze andere servies? Laat het ons weten! Dit kan je doen door te bellen naar 020 6671921.

© 2015 - 2024 | Daily Style Algemene voorwaarden Privacy policy