Zakelijk bestellen? Maak eerst een account aan! Klik HIER voor het maken van een account

Cupcakevormpjes

Wanneer je een feestje viert, is het natuurlijk leuk om je zelfgemaakte cupcakes te kunnen serveren aan je gasten en daar hebben wij de perfecte cupcakevormpjes voor. In onze uitgebreide collectie vind je papieren cupcakevormpjes met verschillende leuke afbeeldingen. Ook zijn ze verkrijgbaar in allerlei kleuren, zodat je voor ieder feestje de perfecte papieren cupcakevormpjes hebt. Vier je de verjaardag van iemand die 50 jaar wordt of een ander gouden jubileum? Dan zijn onze cupcakevormen in metallic goud perfect. Heb je net een kindje gekregen? Gefeliciteerd! Vier de geboorte van je kindje met zelfgemaakte cupcakes met blauwe of roze papieren cupcakevormpjes.

Cupcake Vorm Blauw Ø7cm
Verpakt per 200 stuks
Cupcake Vorm Roze Ø7cm
Verpakt per 200 stuks
Cupcake Vorm S Metallic Zilver 7cm (100st)
Verpakt per 100 stuks
Cupcake Vorm S Metallic Goud 7cm (100st)
Verpakt per 100 stuks

Koop je cupcakevormpjes compleet met andere versieringen in onze winkels of webshop

Wanneer je cupcakevormen gaat kopen, is het natuurlijk leuk als deze geheel passen bij de andere versieringen. Dankzij het uitgebreide assortiment van Daily Style kan dat. Onze cupcakevormpjes zijn te koop inclusief bijpassende papieren vlaggetjes, zodat je je cupcakes helemaal in stijl kunt versieren. Serveer je cupcakes vervolgens op bijpassende papieren bordjes en geef er wegwerpbestek bij. Lekker makkelijk, zo heb je geen afwas! Kleed de feestlocatie ook feestelijk aan met bijpassende slingers, ballonnen en bijvoorbeeld confetti!

Eens iets anders dan cupcakes serveren?

Bij steeds meer feestjes worden cupcakes geserveerd. Wil je je gasten verrassen met een traktatie in andere vormen dan een cupcake? Bak dan zelf zeemeerminkoekjes, met behulp van onze koekjesvorm "Mermaid”. Erg leuk om samen met je kind te doen! Wil je dat je gasten zelf een lekkernij kunnen kiezen? Dan kun je de zeemeerminkoekjes natuurlijk ook combineren met cupcakes in verschillende vormen, of met leuke cupcakevormpjes in allerlei kleuren en met leuke opdruk. Je kunt de papieren vormpjes voor je cupcakes kopen bij Daily Style, wat het thema van je cupcakevormen ook moet zijn.

Wij voorzien je graag van persoonlijk advies

Bij ons heb je veel te kiezen. Wil je een themafeest houden en wil je hiervoor bijpassende cupcakevormen kopen? Bekijk dan snel ons aanbod cupcakevormpjes in de webshop. Als je vandaag bestelt, ontvang je ze al binnen 2 à 3 werkdagen thuis. Zo kan je snel aan het bakken gaan en spoedig genieten van deze lekkernijen. Heb je vragen over het kopen van cupcakervormen uit ons assortiment? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op. Wij helpen je graag om de leukste papieren cupcakevormpjes te vinden. Je bereikt ons telefonisch via 020 6671921.

© 2015 - 2024 | Daily Style Algemene voorwaarden Privacy policy