Zakelijk bestellen? Maak eerst een account aan! Klik HIER voor het maken van een account

Wegwerp etagère

Kies voor een wegwerp etagère en ga voor goedkoop én functioneel wegwerpservies. Daily Style heeft de stellages in verschillende kleuren waarmee je op een stijlvolle manier kleine hapjes serveert. Van smaakvolle bonbons tot heerlijke wraps en rijkbelegde sandwiches tot ambachtelijke koeken. Presenteer eten op een prachtige manier en kies voor een wegwerp etagère die je goedkoop aanschaft bij Daily Style.

Onderlegger Rond ø31cm
Verpakt per 10 stuks
Kartonnen Étagère Metallic Goud
Verpakt per 1 stuk
Kartonnen Étagère Metallic Zilver
Verpakt per 1 stuk

Combineer goedkoop en functioneel met een wegwerp etagère

Hoewel een wegwerp etagère bij ons goedkoop is, kies je voor een praktische en elegante optie om de lekkerste hapjes aan te bieden. Doordat je met een etagère de hoogte in gaat, bespaar je ruimte op tafel. Daarnaast is het een chique en overzichtelijke manier om de hapjes waar je op gezwoegd hebt in de kijker te zette. En zitten de festiviteiten erop? Dan gooi je het wegwerpservies natuurlijk weg, wel zo gemakkelijk. Zo hoef je jezelf nadien niet meer bezig te houden met de vaat.

Het draait allemaal om de presentatie

Wil je het feest écht compleet maken? Dan heb je meer nodig dan een wegwerp etagère, al hebben wij gelukkig meer artikelen in ons assortiment die goedkoop zijn. Alles voor een feest bestel je online in onze webshop. Van ballonnen tot slingers en tafelkleden tot taartversieringen zoals een ijsfontein. Ga voor goedkoop, stijlvol en functioneel en schaf naast een wegwerp etagère alle benodigdheden aan.

Bestel jij jouw producten online?

Maak er een fantastische dag van en bestel alles voor je feest online. Plaats je bestelling via onze webshop en krijg de producten binnen 2 à 3 werkdagen al thuisbezorgd. Bovendien verzenden we je bestelling vanaf € 75,- gratis naar je thuis. Wil je meer weten over ons assortiment of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020 6671921.

© 2015 - 2024 | Daily Style Algemene voorwaarden Privacy policy