Zakelijk bestellen? Maak eerst een account aan! Klik HIER voor het maken van een account

Vakantiespullen

Ga goed voorbereid op vakantie en bestel al je vakantiespullen online. Dit doe je eenvoudig bij Daily Style. In onze webshop vind je een uitgebreid assortiment dat constant aangevuld wordt. Zo vind jij altijd de vakantiespullen waar je naar op zoek bent om goed voorbereid op vakantie te gaan. In slecht een paar simpele stappen heb jij alles besteld wat je nodig hebt voor de vakantie.

Kofferriem Mix
Verpakt per 1 stuk

Bestel je vakantiespullen voor een lage prijs

Ga je op vakantie met je gezin, je partner of alleen? Dan zijn er altijd producten die je nodig hebt. Denk hierbij aan een toilettas, een reistas, stoelhoezen, hangsloten, wegwerpservies of opblaasdieren voor in het zwembad. Uiteraard kies je voor een webshop die deze producten voor de laagste prijzen aanbiedt: Daily Style. Bij ons ben je verzekerd van de laagste prijs en weet je zeker dat je nooit te veel betaalt voor leuke vakantiespullen. Bestel al je artikelen vandaag nog online.

Laat je artikelen bezorgen of kom ze ophalen

Heb jij de vakantiespullen gevonden die je nodig hebt? Plaats dan de gewenste artikelen in je winkelwagen, vul je gegevens in en betaal met een van de veilige betaalmethoden. Je ontvangt de producten binnen 2 à 3 werkdagen in huis. Je kunt je producten ook afhalen in een van de filialen als je in de buurt woont. Het is maar net waar jouw voorkeur naar uitgaat. Wil je meer weten over onze vakantiespullen? Of heb je vragen over andere artikelen in onze webshop? Wij staan je graag te woord via 020 6671921.

© 2015 - 2024 | Daily Style Algemene voorwaarden Privacy policy