Zakelijk bestellen? Maak eerst een account aan! Klik HIER voor het maken van een account

Papfles

Kies voor een uniek bedankje voor de gasten van je babyshower en vul een papfles met chocolade of vruchtenhartjes. Zo maak je het feest onvergetelijk! In het assortiment van Daily Style vind je verschillende artikelen om een stijlvol en persoonlijk presentje te geven. Plaats eenvoudig jouw bestelling in onze webshop en krijg deze binnen 2 à 3 werkdagen thuisbezorgd.

Papfles Kaal Goud (12st)
Verpakt per 12 stuks
Papfles Kaal Blauw
Verpakt per 12 stuks
Papfles Kaal Roze (12st)
Verpakt per 12 stuks

Bestel een papfles in verschillende kleuren en formaten

In het assortiment van Daily Style vind je verschillende soorten papflessen die je kunt vullen met snoepgoed. Kies voor een plastic papfles zonder opmaak in het roze of blauw. Hier passen maximaal 11 chocoladedragees of 21 vruchtenhartjes in. Gaat je voorkeur uit naar een versierde fles of ben je op zoek naar een ballongewicht in de vorm van een papfles? Ook dat bestel je in de webshop van Daily Style. Bekijk het volledige aanbod online en plaats eenvoudig jouw bestelling.

Ontvang deskundig advies van onze specialisten

Ben je op zoek naar een specifiek product, maar kun je het zelf niet vinden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020 6671921. Onze vriendelijke medewerkers staan altijd voor je klaar. Wij adviseren je graag, zodat jij de juiste artikelen bestelt. Natuurlijk kun je ook telefonisch contact met ons opnemen wanneer je vragen hebt.

© 2015 - 2024 | Daily Style Algemene voorwaarden Privacy policy