Zakelijk bestellen? Maak eerst een account aan! Klik HIER voor het maken van een account

L.O.L Surprise versiering

L.O.L Surprise is een serie speelgoedpoppen waar veel kinderen helemaal gek van zijn en waarvan wij voor het perfecte feestje de leukste versiering hebben. Is jouw dochter ook een grote fan van de poppen en is ze er de hele dag mee aan het spelen? En is ze binnenkort jarig? Verras haar dan met een kinderfeestje helemaal in L.O.L. Surprise stijl, compleet met bijpassende feestversiering. In onze winkels in Amsterdam en Almere én in onze webshop vind je onze uitgebreide feestversiering met alle L.O.L Surprise poppen erop.

Met welke L.O.L. Surprise versiering maak jij het feest van je zoon of dochter compleet?

Als je kind helemaal fan is van de L.O.L. Surprise poppen, dan is het natuurlijk leuk als je de feestlocatie van het verjaardagspartijtje helemaal in stijl kunt aankleden. Dat kan met onze uitgebreide collectie feestversiering met de L.O.L. Surprises. Wij hebben zo’n uitgebreid aanbod, dat je zelfs moet kiezen welke items je neemt! Een greep uit ons aanbod van de L.O.L. Surprises feestversiering:

  • Bekers voor de lekkerste limonade
  • Ballonnen, slingers en tafelkleden om de feestlocatie mooi aan te kleden
  • Bordjes voor de verjaardagstaart
  • Laat de kinderen op de foto gaan met hun helden! Het kan met onze L.O.L. Surprise Photobooth Props, de leukste versiering voor je foto’s!
  • Een echt kinderfeestje wordt natuurlijk afgesloten met een uitdeelzakje met snoep of speelgoed. Ook dit kan in stijl met onze L.O.L. Surprise uitdeelzakjes.

Wij helpen je graag verder

Ben je benieuwd naar al onze feestversiering van de L.O.L. Surprises? Kom langs in een van onze winkels in Amsterdam of Almere. Wij zijn dagelijks geopend. Ook kun je altijd terecht in onze webshop. Als je online bestelt, leveren we je versiering gratis vanaf een bedrag van € 75,-. Heb je algemene vragen? Dan kun je ook even bellen naar 020 6671921.

© 2015 - 2024 | Daily Style Algemene voorwaarden Privacy policy