Zakelijk bestellen? Maak eerst een account aan! Klik HIER voor het maken van een account

Plastic champagneglazen

Vier jouw feest in stijl met leuke plastic champagneglazen. Waar je deze bestelt? Bij Daily Style natuurlijk! Wij zijn een jong bedrijf met een webshop en fysieke winkels in Amsterdam en Almere. In ons assortiment vind je alles wat je nodig hebt voor een geslaagd feest, waaronder wegwerpservies zoals plastic champagneglazen.

Champagne Glazen Metallic Zilver
Verpakt per 4 stuks
Champagne Glazen Metallic Rose Goud
Verpakt per 4 stuks

Kies voor plastic champagneglazen voor jouw feest

Vier je een verjaardag? Of staat het nieuwe jaar voor de deur? Dan mogen champagneglazen niet ontbreken! Kies dit jaar eens voor plastic champagneglazen en profiteer van het gemak. Zo gooi je de glazen aan het eind van de avond weg en blijf je niet met veel afwas zitten. Ideaal, toch? Bovendien bestel je plastic champagneglazen in de webshop van Daily Style voor een scherpe prijs. Daar wil je zelf niet voor afwassen. Je bestelt verschillende soorten champagneglazen in onze webshop:

  • Blauwe champagneglazen
  • Champagneglazen met een gouden rand
  • Flute champagneglazen

Bestel champagneglazen en ander wegwerpservies

Heb je naast een feestje ook een etentje op de planning staan? Dan is het fijn dat je al je wegwerpservies in één webshop kunt kopen. Bij Daily Style vind je ook plastic bekers, borden, messen, vorken en lepels die je na gebruik eenvoudig weggooit. Bestel direct alles wat je nodig hebt voor jouw feest en profiteer van scherpe prijzen en een snelle levering. Je hebt jouw bestelling binnen 2 à 3 werkdagen al in huis. Bij vragen of voor meer informatie neem je contact op via 020 6671921.

 

© 2015 - 2024 | Daily Style Algemene voorwaarden Privacy policy