Zakelijk bestellen? Maak eerst een account aan! Klik HIER voor het maken van een account

Nijntje ballonnen

Wil je Nijntje ballonnen aanschaffen, omdat je jarige zoon of dochter een echte fan is van dit schattige konijntje? Wanneer je een verjaardag in het Nijntje thema wilt vieren, mogen ballonnen zeker niet ontbreken. Deze ballonnen koop je voor een scherpe prijs bij Daily Style! In onze webshop vind je een ruim aanbod aan feestartikelen van Nijntje. Ideaal voor een compleet themafeest.

Organiseer een themafeest met Nijntje ballonnen

Wat zal je zoon of dochter verrast zijn met de Nijntje ballonnen van Daily Style. De ballonnen zijn verpakt per zes stuks en verkrijgbaar in het roze en blauw. Wil je de verjaardag compleet in stijl vieren met ballonnen en andere producten van deze kleine knuffel? Ook dan kun je bij ons terecht. Naast ballonnen vind je namelijk ook rotorspiralen, slingers en wegwerpservies, dat perfect in het Nijntje thema past.

Ontvang je feestartikelen snel in huis

Maak de verjaardag van jouw kind onvergetelijk en bestel je ballonnen vandaag nog in onze webshop. In een paar eenvoudige stappen heb je de leukste ballonnen van dit konijntje besteld. Na het afronden van jouw bestelling heb je jouw producten al binnen 2 à 3 werkdagen in huis. Wil je meer weten over de producten van Daily Style? Wij staan je graag telefonisch te woord via 020 6671921.

© 2015 - 2024 | Daily Style Algemene voorwaarden Privacy policy