Zakelijk bestellen? Maak eerst een account aan! Klik HIER voor het maken van een account

Haardiadeem

Een mooie haardiadeem is perfect voor een vrijgezellenfeest, kinderfeestje of babyshower. Voor welke feestelijke gelegenheid bestel jij een haardiadeem bij Daily Style? In drie simpele stappen heb jij je diadeem al besteld. Na het plaatsen van jouw bestelling heb je de diadeem binnen 2 à 3 werkdagen in huis!

Diadeem 'Happy Birthday'
Verpakt per 1 stuk
Muizenoren Diadeem Strik
Verpakt per 1 stuk

Voor iedere feestelijke gelegenheid een passende haardiadeem

In het assortiment van Daily Style vind je verschillende haardiademen. Staat er een babyshower op de planning? Kies dan voor een haardiadeem met de tekst ‘Mom to be’. Voor een vrijgezellenfeest bestel je een diadeem met ‘Bride to be’ of ‘Team Bride’. Uiteraard vind je ook leuke haardiademen voor een verjaardagsfeest of kinderfeestje met thema. Voor iedere feestelijke gelegenheid vind je een geschikte haardiadeem in onze webshop.

Profiteer van onze aantrekkelijke prijzen

Bestel jij je diadeem in de webshop van Daily Style? Dan weet je zeker dat je nooit te veel betaalt! Hier vind je haarartikelen voor een zeer aantrekkelijke prijs. Als je voor meer dan € 75,- bestelt, is je verzending ook nog eens gratis. Dat is de service die je van ons kunt verwachten. Wil je meer weten over een van onze producten of heb je vragen? Onze vriendelijke medewerkers vertellen je graag meer wanneer je belt naar 020 6671921.

© 2015 - 2024 | Daily Style Algemene voorwaarden Privacy policy