Zakelijk bestellen? Maak eerst een account aan! Klik HIER voor het maken van een account

Folieballonnen in de vorm van een cijfer

Laat op een opvallende manier de leeftijd van de jarige zien en kies voor de cijfer folieballonnen van Daily Style. Of de jarige nu 6, 30 of 87 wordt, met cijfer folieballonnen wordt de verjaardag extra feestelijk. Van goud tot zilver en zwart tot roze. Laat iedereen weten hoeveel kaarsjes er uitgeblazen mogen worden en kies voor de ballonnen die jij nodig hebt.

Folieballon Boeket 30 Sparkling (5st)
Verpakt per 5 stuks
Folieballon Holografisch Cijfer 9 Roze
Verpakt per 1 stuk
Folieballon Holografisch Cijfer 1 Blauw
Verpakt per 1 stuk

Welk cijfer in de vorm van folieballonnen zoek jij?

Ongeacht de gelegenheid en leeftijd, hetzij 5 jaar, 56 lentes jong of 86 kaarsjes die uitgeblazen mogen worden, folieballonnen zijn altijd leuk. Met onze folieballonnen in de vorm van een cijfer maak je altijd de juiste leeftijd voor de persoon die jarig is. Kies voor de ballonnen in de kleuren die bij de personen en de gelegenheid passen. Wil je écht uitpakken? Ga dan voor XL cijfer folieballonnen. Ook wanneer je op zoekt bent naar standaard ballonnen of benodigdheden hebben wij de artikelen die van jouw gelegenheid een feest maken.

Ontdek het online bestelgemak

Wil jij voor jezelf of anderen folieballonnen bestellen in de vorm van een bepaald cijfer of getal? Dat doe je eenvoudig via onze webshop. Plaats vandaag je bestelling en krijg je feestartikelen binnen 2 à 3 werkdagen in huis. Wanneer je nog vragen hebt of op zoek bent naar specifieke informatie, kan je contact met ons opnemen door te bellen naar 020 6671921.

© 2015 - 2024 | Daily Style Algemene voorwaarden Privacy policy