Zakelijk bestellen? Maak eerst een account aan! Klik HIER voor het maken van een account

Chocolade dragees

Met de chocolade dragees van Daily Style maak je een uniek bedankje. Deze zijn zeer geschikt voor babyshowers, bruiloften of verjaardagen. Vul bijvoorbeeld een papfles of organzazakje met chocolaatjes! Wil je niet alleen maar de chocolade dragees geven? Daily Style heeft een ruim assortiment waarmee je vele unieke bedankjes kunt maken. Je kunt de verschillende artikelen heel gemakkelijk combineren tot een stijlvol en individueel presentje.

Chocolade Dragees Blauw
Verpakt per 900 gram
Drageeshouder
Verpakt per 12 stuks

Chocolade dragees in diverse kleuren

Wil jij ook chocolade dragees kopen als bedankje of traktatie? Dan heb je in onze webshop een ruime keuze. Zo vind je ongetwijfeld de perfecte lekkernij voor jouw thema of gelegenheid. Je kiest onder andere uit de volgende kleuren chocolade dragees:

  • Blauw
  • Wit
  • Roze

De dragees ruiken heerlijk en zijn verpakt per 900 gram. Ideaal dus voor feestjes! Let wel op dat de chocolade dragees sporen kunnen bevatten van noten en melk. Je kunt ook kiezen voor minidragees of voor ander snoepgoed zoals vruchtenhartjes of suikerparels. Zo heb je je voor iedere gast een heerlijke lekkernij.

Vergeet niet de drageeshouder

Wil je de chocolade dragees uitdelen aan vrienden of familie? Dan is het wel zo leuk om daar ook een passende drageeshouder voor aan te schaffen. Daily Style heeft kleine stijlvolle drageeshouders in het assortiment om 5 dragees te houden. Je kunt de dragees gemakkelijk rangschikken. Deze houders zijn per 12 verpakt. Bestel de houders en de chocolade dragees meteen online! Je ontvangt ze al nu 2 à 3 werkdagen bij je thuis. Vragen? Stel ze dan via 020 6671921.

© 2015 - 2024 | Daily Style Algemene voorwaarden Privacy policy